Diverses activitats donen a conèixer l’entorn natural i la ciència els vespres d’estiu a Can Julià

El dissabte 20 de juny comença el cicle d’activitats «Els Vespres a Can Julià» amb l’objectiu de promoure l’entorn natural de Sant Boi a través d’un seguit d’activitats lúdiques i educatives. Un documental, un concert i tallers d’experiments suposen propostes per a totes les edats.

La Masia de Can Julià // Ajuntament de Sant Boi

La Masia de Can Julià // Ajuntament de Sant Boi

Sant Boi promou el seu entorn natural i la conservació d’aquest amb una sèrie d’activitats a Can Julià, a la masia reconvertida en el Centre d’Interpretació del Riu Llobregat.

Els Vespres a Can Julià, aquest és el nom de la iniciativa, començaran el pròxim dissabte 20 de juny a les 10 de la nit amb la projecció del documental «La filla del farer», que narra els 150 anys de l’encesa dels primers fars a Catalunya.

L’acte comptarà amb la presència de familiars directes del darrer faroner de l’illa de Buda, al delta de l’Ebre. Després hi haurà un concert del grup Els Sirgadors amb temes relacionats amb la vida dels rius amb humor i ironia.

Les activitats continuaran el dissabte 11 de juliol amb un taller d’animacions i experiments en una jornada titulada «Què cal fer per ser científic?» Per últim, el 5 de setembre, es realitzarà l’activitat «Des d’Arquímedes fins a Einstein» amb la intenció d’estimular l’interès per la història de la ciència amb una dosi de diversió. Aquestes dues activitats començaran a les vuit del vespre i comptaran amb la dinamització del divulgador  David Jiménez.

Recomanacions personalitzades