Can Massallera estrena pantalles digitals informatives al vestíbul

L’Ajuntament ha instal·lat al vestíbul de Can Massallera tres pantalles digitals que es volen convertir en un nou canal informatiu i de difusió de serveis, campanyes, notícies i activitats del consistori i les entitats de la ciutat. L’Ajuntament podria replicar el model en altres equipaments municipals.

Són tres pantalles digitals de 48 polzades que ja es poden veure al vestíbul de Can Massallera, dues d’elles col·locades de manera horitzontal i una vertical. A una de les pantalles horitzontals s’informa exclusivament de les activitats i serveis que ofereix el centre cívic Can Massallera. L’altra mostra els principals esdeveniments i l’agenda de tota la ciutat. També es mostraran notícies, vídeos i reportatges fotogràfics que es poden veure als canals de Youtube i Flickr de l’Ajuntament.

Les pantalles digitals instal·lades al vestíbul de Can Massallera // Ajuntament de Sant Boi

Les pantalles digitals instal·lades al vestíbul de Can Massallera // Ajuntament de Sant Boi

Al centre, en una pantalla vertical es faran visibles les campanyes informatives que ja es difonen en suports de publicitat exterior com pot ser el Festival Altaveu, les festes de barri, la campanya comercial dels Dies Bojos o qualsevol altre acció publicitària impulsada per l’Ajuntament.

La instal·lació de les pantalles digitals forma part d’una prova pilot. Des del consistori ho consideren «una aposta per una comunicació pròxima i útil a la ciutadania recolzada en l’ús d’eines tecnològiques innovadores». Si el sistema té bona acollida a Can Massallera es podria replicar en altres equipaments municipals.

Recomanacions personalitzades