Les ofertes i promocions envaeixen Sant Boi amb els Dies Bojos

El divendres 12 i el dissabte 13 de juny es celebren els Dies Bojos, la campanya de descomptes i promocions del comerç local que arriba a la seva quarta edició. Activitats i ofertes de botigues, restaurants, concessionaris, equipaments esportius i espais culturals són els protagonistes. 

CartellEls Dies Bojos, la campanya de promoció de l’economia local, arriba a la seva quarta edició el divendres 12 i dissabte 13 de juny. Comerços, hotels, restaurants i concessionaris ofereixen una multitud d’ofertes, descomptes i promocions amb l’objectiu de «desafiar la crisi i incentivar l’economia local», valoren des de l’Ajuntament, que va impulsar aquesta iniciativa l’any 2012 per promocionar la ciutat des de la vessant econòmica amb la participació i la complicitat de diferents sectors treballant en una mateixa campanya.

Per exemple, alguns comerços i restaurants Degusta Sant Boi tornaran l’import de la compra o l’àpat en vals que es podran utilitzar un altre dia. Per la seva banda, alguns bars i restaurants del Gremi d’Hostaleria ofereixen una promoció de canya més tapa per 2 euros. Els mercats Torre de la Vila i Ciutat Cooperativa sortejaran compres gratis.

Els hotels NH, Hostal Rambla i El Castells ofereixen habitacions al preu de 15 euros. Els complexos esportius fan la matrícula gratuita i els cinemes Can Castellet ofereixen entrades 2×1. A més, els aparcaments municipals de Baldiri Aleu, Mercat Vell i Sant Jordi seran gratuïts durant dues hores i la benzinera Repsol Can Calderón, en cas de proveïment per valor de 50 euros, farà un rentat gratuït.

A banda de les ofertes comercials també hi ha espai per la cultura: el museu Can Barraquer, les Termes Romanes i Torre Benviure també ofereixen entrades 2×1.

El carrer s’omple d’activitats

Però no tot seran ofertes en els Dies Bojos. També estan previstes diverses activitats al carrer. El divendres 12 de juny es faran desfilades de moda a la plaça del Mercat Vell i al carrer Montmany a les 18:30 hores. El mateix divendres, des del col·lectiu We Art s’organitza un mercat d’objectes fets a mà entre les cinc i les nou del vespre també a la plaça del Mercat Vell. El complex esportiu Accura fa una masterclass de zumba i body combat el dissabte a les 11.30 hores.

 

Recomanacions personalitzades