Els Mossos detenen a membres dels Latin Kings a Sant Boi

Els Mossos d’Esquadra han desplegat una operació policial contra una de les branques dels Latin Kings a l’àrea metropolitana de Barcelona. S’han produït escorcolls i detencions a Sant Boi, Cornellà, l’Hospitalet, Santa Coloma de Gramenet i Barcelona.

El líder de la banda detingut a Santa Coloma de Gramenet // SER Catalunya

El líder de la banda detingut a Santa Coloma de Gramenet // SER Catalunya

La policia té en marxa des de primera hora d’aquest dimecres un operatiu que busca desmuntar l’estructura d’una de les branques dels Latin Kings que actua a l’àrea metropolitana de Barcelona, segons ha avançat la Cadena SER. Els membres del grup desarticulat, anomenat Unión de Culturas -que estava legalitzat com una entitat cultural-, es dedicaven a vendre drogues, a fer robatoris i a cometre extorsions a altres bandes i, fins i tot, als mateixos membres de la banda.

Els registres s’estan realitzant a Sant Boi de Llobregat però també a l’Hospitalet, Cornellà, Barcelona i Santa Coloma de Gramenet. És en aquesta ciutat del Barcelonès Nord on s’ha detingut el líder del grup, King Manaba. En total s’han detingut 29 persones en un total de 13 entrades i registres. La policia catalana busca en els escorcolls armes i drogues que poguessin amagar als seus domicilis els membres de la banda. En total s’esperen fins a una vintena de detencions.

Recomanacions personalitzades