Arriba la recta final de la novena edició del programa d’oci nocturn alternatiu «Vente Pa’Ká»

El programa d’oci nocturn alternatiu Vente Pa’Ká (VPK) de la Fundació Marianao ofereix activitats culturals i esportives gratuïtes fins el cap de setmana del 4 de juliol. La principal novetat és la primera jornada Frikijocs coincidint amb el 30è aniversari de la fundació.

Cartell fase 3 edició vpk webLa novena edició del Vente Pa’Ká (VPK), el projecte d’oci nocturn alternatiu de la Fundació Marianao, arriba a la seva recta final després d’intensos mesos d’activitats iniciades a l’octubre de l’any passat. Ho fa amb més de 90 tallers entre els que es poden trobar classes de cuina, massatges, balls, cursos de llengua de signes, idiomes, defensa personal, arts marcials, manualitats i instruments musicals, entre altres.

Una de les principals novetats del programa és la primera jornada «Frikijocs» de la mà de l’entitat local Frikigames i que coincidirà amb la celebració del 30è aniversari de la Fundació Marianao, entitat que lidera el programa VPK a través del qual es busca articular una alternativa d’oci gestionada per joves i pensada per a joves d’entre 15 i 35 anys amb un programa d’activitats els dissabtes a la tarda i les nits dels caps de setmana en horari de 10 de la nit a 3 de la matinada.

Tornejos i nit sobre rodes

A més, es celebraran les tradicionals lligues de futbol sala i de bàsquet, que es disputaran al poliesportiu municipal La Parellada. També hi haurà tornejos puntuals com un de futbol femení el 13 de juny a l’institut Rafael Casanova i un altre de futbol 7 el 28 de juny a l’estadi del CD Marianao Poblet.

La novena edició del programa d’oci nocturn alternatiu finalitzarà el 4 de juliol amb «La nit sobre rodes», una activitat que es celebra per sisena vegada i que dona l’oportunitat als veïns de la ciutat a fer un recorregut pels carrers de Sant Boi utilitzant una bicicleta, patins, monopatí o patinet.

Tríptic fase 3 edició vpk web

 

Recomanacions personalitzades