El programa d’oci nocturn i alternatiu Vente Pa’Ká engega la seva novena edició

La novena edició del programa d’activitats culturals i esportives nocturnes per a joves de 15 a 35 anys presenta una alternativa d’oci nocturn les nits dels caps de setmana del 24 d’octubre al 30 de novembre. A la darrera edició van participar més de 1.500 joves en uns 200 tallers i campionats esportius.

Cartell de la novena edició del programa d'oci nocturn VPK. // Fundació Marianao

Cartell de la novena edició del programa d’oci nocturn VPK // Fundació Marianao

Vente Pa’Ká (VPK), l’alternativa d’oci de les nits santboianes, torna el proper 24 d’octubre i fins el 30 de novembre. El programa, liderat per la Fundació Marianao, és una alternativa d’oci gestionada per joves i pensada per a joves que ofereix un programa d’activitats culturals i esportives gratuïtes durant 18 caps de setmana a l’any en horari de 10 de la nit a 3 de la matinada obrint les instal·lacions de la Fundació Marianao i altres equipaments públics de la ciutat, com escoles, instituts o poliesportius.

La nova edició arriba després de que el tancament de l’anterior fos de luxe, amb la presència de Pau Gasol en la cloenda de cerimònia del mes de juny. Aquell dia va visitar el nou local jove del barri, que la Fundació Marianao espera inaugurar en els propers mesos i que encara no s’ha pogut incorporar als escenaris on es desenvoluparà la novena edició del Vente Pa’Ká.

Oferta d’activitats variada

Dins de l’oferta cultural del programa, en aquesta novena edició s’oferiran més de 70 tallers, entre els que podem trobar classes de cuina, massatges, ball de salsa, llengua de signes o defensa personal. També se celebraran els tradicionals campionats de jocs de taula, ordinador i consola.

En l’apartat esportiu VPK segueix organitzant les lligues de futbol sala i bàsquet, que es disputaran al poliesportiu La Parellada. El campionat de futbol sala està limitat a 20 equips mentre que el de bàsquet està limitat a 10. Com a novetat en l’àmbit esportiu del programa es destaca la celebració de la primera Cursa Jove de Sant Boi que tindrà lloc el 30 de novembre.

Tríptic amb totes les activitats, tallers i campionats esportius de la nova edició del VPK // Fundació Marianao

Tríptic amb totes les activitats, tallers i campionats esportius de la nova edició del VPK // Fundació Marianao

Les inscripcions a les activitats de Vente Pa’Ká (VPK) es poden fer a través de la pàgina web del programa, trucant al telèfon 93 630 30 62, enviant un correu electrònic a vpk@marianao.net o de manera presencial a la seu de la Fundació Marianao, al carrer Girona, 30.

Recomanacions personalitzades