La Capvuitada dóna el tret d’inici a les festes de barri de Sant Boi

Els barris Centre i Vinyets-Molí Vell han celebrat la Capvuitada, la festa de barri conjunta dues setmanes després de la Festa Major. Durant el mes de juny, la resta de barris de Sant Boi també ho faran. 

Catifa floral de les festes // Ajuntament de Sant Boi

Catifa floral de les festes // Ajuntament de Sant Boi

Com ja van fer l’any passat per primera vegada, els barris Centre i Vinyets-Molí Vell s’han unit per celebrar la Capvuitada, que dóna el tret d’inici a les festes de barri de Sant Boi. La música, la cultura popular catalana i les propostes per un públic infantil han inundat els carrers d’aquests dos barris el cap de setmana del 29 al 31 de maig. Per suposat, també han tingut el protagonisme corresponent les catifes florals del diumenge de Corpus a la rambla.

Al llarg del mes de juny, la resta de barris de Sant Boi també celebraran la seva pròpia festa: Camps Blancs (5-7 juny), Marianao (12-14 juny), Ciutat Cooperativa-Molí Nou (19-21 juny) i Casablanca (26-28 juny). Amb les festes de barri es reflecteix la vida quotidiana de cada barri i el seu teixit associatiu aprofitant el bon temps habitual en aquesta època de l’any.

Recomanacions personalitzades