Sant Boi forma part d’una iniciativa d’abast europeu per reduir l’atur juvenil

Sant Boi és una de les ciutats que participen a la xarxa del Programa de Garantia Juvenil, un programa europeu amb l’objectiu de reduir l’atur dels joves d’entre 16 i 25 anys que no tenen ni formació ni feina.

Joves informant-se sobre Programa // Ajuntament de Sant Boi

Joves informant-se sobre Programa de Garantia Juvenil // Ajuntament de Sant Boi

El Servei d’Informació Juvenil El Punt, situat a Can Massallera, ja forma part de la xarxa d’impulsors del Programa de Garantia Juvenil, una iniciativa d’abast europeu feta en col·laboració amb la Generalitat que té com a objectiu reduir l’atur juvenil.

El programa està a adreçat a joves d’entre 16 i 25 anys o menors de 30 si tenen un grau de discapacitat superior al 33% i que en aquests moments no tenen feina ni estan formant-se.

Una tècnica del servei d’informació juvenil farà promoció i difusió d’aquest programa i de les inscripcions, assessorament i orientació als joves del municipi, tant a nivell formatiu com laboral. Amb aquesta iniciativa la Generalitat oferirà, en un termini de quatre mesos, una oferta de treball, pràctiques o formació a aquells joves que compleixin els requisits. Durant i després de la participació en el programa, la mateixa tècnica farà el seguiment i tutorització dels participants.

Recomanacions personalitzades