Els germans Gasol, premi Princesa de Asturias

Pau i Marc Gasol han aconseguit el premi Princesa de Asturias de los Deportes superant un gran reguitzell d’esportistes.

Els germans Gasol en el salt inicial del partit // NBA.com

Els germans Gasol en el salt inicial de l’All Star de l’NBA // NBA.com

Un dels màxims reconeixements esportius d’àmbit estatal en mans dels germans Gasol. Pau Gasol i Marc Gasol s’han fet amb el premi Princesa de Asturias de los Deportes.

Aquest important premi arriba després d’una gran temporada pels de Sant Boi de Llobregat, tots dos escollits en els millors cinc inicials de la NBA i formant part de l’All Star, protagonitzant el primer salt inicial entre germans de la història de la millor lliga del món de bàsquet i convertir-se en la primera parella de germans en ser titulars en els partit de les estrelles.

Els Gasol s’han imposat en la votació a altres esportistes de referència com la nadadora Mireia Belmonte, el triatleta Javier Gómez Noya, el patinador Javier Hernández, el pilot francès de rallis Sebastien Loeb i el surfista Kelly Slater.

El jurat d’aquest premi està format per Jesús Alvarez, Abel Antón, Alejandro Blanco, Miriam Blasco, Oscar Campillo, Miguel Carballeda, Marisol Casado, Jasep María Casanovas, Joaquin Folch, Jorge Garbajosa, José López, Gemma Mengual, Javier Muñoz, Santiago Nolla, María Escario, Eduardo Roldán, Juan Antonio Samaranch, Amaya Valdemoro, Josep Lluís Vilaseca, Theresa Zabell i Julián Redondo.

Recomanacions personalitzades