El FC Santboià jugarà la promoció d’ascens a Tercera contra el Granollers

L’equip de Sant Boi es jugarà l’ascens a Tercera Nacional contra l’Esport Club Granollers, jugant el partit d’anada com a visitant el pròxim diumenge 7 i la tornada al Joan Baptista Milà una setmana després. 

Imatge de l'últim partit de lliga // FC Santboià

Imatge de l’últim partit de lliga // FC Santboià

Tot i intentar-ho fins a l’última jornada de lliga, el Futbol Club Santboià no s’ha pogut fer amb el títol de lliga del grup 2 de Primera Catalana, conquistat pel CD Morell, només un sol punt per sobre dels santboians a la classificació final.

Ara, per intentar assolir l’ascens a Tercera, objectiu d’una temporada on han anat de menys a més, els homes de Juan Camilo Vázquez hauran de superar una promoció a cara o creu contra el segon classificat de l’altre grup de Primera Catalana, l’Esport Club Granollers.

Els santboians tindran l’avantatge de jugar el segon i definitiu partit de l’eliminatòria al Joan Baptista Milà. El primer matx serà diumenge 7 a les 19:00 hores a Granollers. Davant de la important cita, el Santboià ha posat a disposició dels aficionats un autocar. Per 12 euros, es podrà anar fins a Granollers i veure el partit.

L’objectiu és obtenir un resultat que permeti afrontar el partit de tornada, que disputarà el 14 de juny, amb garanties.

Recomanacions personalitzades