El CBS Sant Boi guanya la Copa de la Reina de softbol

El Sant Boi s’ha proclamat campió de la Copa de la Reina de softbol femení. Aquesta victòria assegura la participació a la Copa d’Europa d’equips de l’any vinent.

Les jugadores del CBS Sant Boi amb el títol // CBS Sant Boi

Les jugadores del CBS Sant Boi amb el títol // CBS Sant Boi

Els quatre millors equips de la Lliga Nacional 2014 de softbol femení es donaven cita a Orio (País Basc) per disputar la Copa de la Reina. L’Antorcha defensava títol i el Club de Beisbol i Softbol Sant Boi es presentava com un dels grans candidats. L’equip local, l’Orio, i l’Atlético San Sebastián completaven aquesta final four. En joc, una plaça per la Europa 2015, la Copa d’Europa de clubs de la temporada vinent.

Les santboianes han començat dissabte amb bon peu en aquesta final a 4 superant l’Orio per un ajustat 2 a 1 en el primer partit de la competició. En el segon partit han superat l’Antorcha per 4 a 0 tancant la jornada de dissabte. S’havia de finalitzar la bona feina feta diumenge, també contra l’Antorcha. En aquest cas el Sant Boi ha guanyat per 3 a 0 fent-se amb el títol. Beatriz Parejo s’ha emportat el premi a la millor jugadora i Jessica Iborra el Champion Bat.

Aquesta gran alegria per a l’entitat santboiana ha arribat, justament, el dia de la mort d’un dels seus grans impulsors, Antonio Hervás, a qui defineixen com «un pilar enorme a la història del CBS Sant Boi des del primer dia de la seva fundació».

Recomanacions personalitzades