El CBS Sant Boi consolida el seu regnat en el beisbol estatal

Els equips masculí i femení de beisbol i softbol han guanyat, novament, els títols de Copa del Rei i Copa de la Reina respectivament, consolidant així el CBS Sant Boi com un dels millors clubs de l’Estat.

Les noies del CBS celebren el títol de Copa de la Reina // RFEBS

Les noies del CBS celebren el títol de Copa de la Reina // RFEBS

Si fa unes setmanes el CBS brodava una nova temporada plena d’èxits, ara el club pot treure pit de nou perquè té dues copes importants més a les seves vitrines: el femení i el masculí de softbol i beisbol acaben de proclamar-se campions de la Copa de la Reina i de la Copa del Rei 2016 per segon any consecutiu.

Pel que fa a les noies, han derrotat a l’Atlético San Sebastián a domicili per un solvent 4-0 després d’una eliminatòria molt dura i arribant a la final pràcticament sense descans. L’equip femení és el quart any consecutiu que domina aquesta competició. La MVP de la Copa de la Reina ha estat Beatriz Parejo, jugadora clau que ha eliminat a 21 batejadores por strikeout. Amb aquesta victòria, el CBS s’ha assegurat plaça per jugar el campionat europeu de Most (República Txeca).

Els nois fan pinya amb el títol de Copa del Rei 2016 // RFEBS

Els nois fan pinya amb el títol de Copa del Rei 2016 // RFEBS

I pel que fa al beisbol, es repeteix la història. El CBS ha vençut a la final als Marlins de Tenerife per 0-1, exactament el que va passar ara fa un any. Una final molt ajustada que dóna encara més valor a aquest títol de Copa del Rei, jugada a Barcelona. El MVP ha estat pel jugador del planter Eric Izquierdo, que va lidiar amb els batejadors insulars de manera brillant. D’aquesta manera, el CBS repeteix títol i rubrica una temporada molt bona.

Recomanacions personalitzades