El CBS Sant Boi col·lecciona títols

El Club de Beisbol i Softbol Sant Boi ha viscut un juny espectacular en què ha aconseguit fins a tres campionats de diferents categories. Han guanyat la Qualifier Federations Cup, el campionat d’Espanya sub18 i el campionat de Catalunya sub12.

Foto de família de l'equip del CBS Sant Boi guanyador del campionat Europeu // CBS Sant Boi

Foto de família de l’equip del CBS Sant Boi guanyador del campionat Europeu // CBS Sant Boi

Continua la trajectòria triomfant d’un dels clubs esportius emblemàtics de la ciutat. El Club de Beisbol i Softbol Sant Boi tanca el mes de juny aconseguint tres campionats més per les seves farcides vitrines. Ho fa amb el valor afegit que són amb jugadors de diverses edats i campionats d’àmbits diferents.

Els adults entrenats per Candelario López han aconseguit el campionat d’Europa Qualifier Federations Cup, un trofeu molt valuós i que permet que el beisbol espanyol ascendeixi de categoria a nivell continental. A més, tres jugadors del club han estat guardonats per l’organització: Miguel Catalán com a millor batejador, Eric Izquierdo com a millor llançador i Edison Valerio com a millor jugador.

Per la seva banda, els nois de la categoria sub18 s’han proclamat campions del campionat d’Espanya, després de 14 anys sense aconseguir-lo. El jugador Álex Flores va ser, a més, considerat el millor jugador de tot el campionat. Els nois d’Eduardo Rivas van vèncer en un partit molt ajustat al Marlins de Tenerife i han aconseguit la glòria del campionat.

Per últim però no menys rellevant, els joves de la categoria sub12 han aconseguit el campionat de Catalunya, després que l’equip rival, el CB Barcelona, no es presentés al partit per manca de jugadors.

Recomanacions personalitzades