Segona oportunitat pel projecte Primera Oportunitat

Després que la primera edició de la iniciativa de l’Ajuntament per donar feina a joves amb estudis superiors no aconseguís cobrir places, el consistori ha decidit crear una segona convocatòria que oferirà sis nous llocs de feina a la tardor.

Els joves amb estudis superiors opten a 15 llocs de feina temporal // Ajuntmaent de Sant BoiEls joves amb estudis superiors opten a 15 llocs de feina temporal // Ajuntmaent de Sant Boi

Els joves amb estudis superiors opten a 6 llocs de feina temporal // Ajuntmaent de Sant Boi

El projecte Primera Oportunitat té com a objectiu oferir una feina a joves de fins a 35 anys, demandants d’ocupació, amb formació reglada de tipus professional (CFGS/Graus Universitaris/Mestratges universitaris) acabada a partir de 2013 i sense currículum contractual previ. En la primera edició del projecte, l’Ajuntament va oferir 15 places de les quals només en va cobrir 9, perquè l’oferta de llocs de feina no es va adequar bé a la demanda real, segons han reconegut els propis responsables del projecte.

Ara, després d’una primera edició que no va aconseguir omplir totes les places, el consistori ha decidit endegar una segona convocatòria amb només sis places ofertades però, en principi, més enfocades a la demanda real. En aquesta ocasió, hi ha tres places de tècnic administratiu (amb graduat en cicle formatiu de grau superior en Administració i Finances o de la mateixa carrera professional), dos d’advocat (amb grau en Dret) i un tècnic de Comunicació (amb grau de Periodisme).

Les condicions contractuals són les mateixes: un mes de contracte i jornada de 25 hores a la setmana (de dilluns a divendres). Les persones interessades tenen temps de presentar la seva sol·licitud abans del 9 de setembre.

Recomanacions personalitzades