CoBoi fa la quarta crida per a nous projectes d’impacte social

El Laboratori Cívic d’Emprenedoria i Economia Social de Sant Boi, CoBoi, ha convocat la quarta edició de la seva llançadora de projectes. L’objectiu és ajudar a créixer a Sant Boi idees de negoci innovadores amb vocació d’impacte social.

Imatge de la Llançadora d'Emprenedoria de CoBoi // Ajuntament de Sant Boi

Imatge de la Llançadora d’Emprenedoria de CoBoi // Ajuntament de Sant Boi

Després de l’edició més exitosa de la Llançadora d’Emprenedoria i Innovació Social, on s’hi van presentar 26 projectes i es va culminar amb la CoBoi Fest, ara es convoca la quarta edició amb l’objectiu de captar encara més projectes amb un alt grau de transformació social.

La Llançadora té una durada de 3 mesos durant els quals, després de l’activitat formativa, es passarà a un període on les persones participants rebran assessorament i seguiment individualitzat per al llançament del projecte. En aquest període els projectes participants treballaran individualment estratègia i gestió empresarial d’impacte social, i també rebran assessorament a nivell jurídic, fiscal i laboral. A més, seran orientats de cara a reunions estratègiques, cerca de contactes, subvencions, concursos o altres fonts de finançament o reconeixement.

Des de l’any 2012, CoBoi ha donat suport a una trentena de projectes d’emprenedoria i economia social. El laboratori, amb seu al Casal de Casablanca, proporciona durant tres mesos formació pràctica, assessorament, eines de coworking i accions de difusió a les persones i entitats promotores dels projectes participants.

La convocatòria de la quarta llançadora d’emprenedoria romandrà oberta fins al 10 d’octubre. Les activitats començaran cap a finals del mateix mes.

Recomanacions personalitzades