La UE Santboiana inicia la temporada amb diverses incorporacions

El degà ha fitxat nou jugadors de cara al nou curs, que començarà el proper diumenge contra el Pozuelo Rugby Unión a les dotze i mitja del migdia al Baldiri Aleu.

Matthew Foulds és un dels fitxatges // Unió Esportiva Santboiana

La UE Santboiana comença la temporada amb diverses cares noves a la plantilla. El degà ha incorporat nou jugadors per afrontar un curs exigent, que arrenca davant el Pozuelo de Madrid al Baldiri Aleu.

El conjunt de Sergi Guerrero ha fet els següents fitxatges: Matthew Foulds i Nico Jurado (El Salvador), Facu Domínguez i Tomy Leonori (Barça Rugbi), Arnau Ojeda i Nico Moletti (Sitges), Pol Joven (INEF Lleida), Pepe de la Torre (Regatas Bellavista) i Joaco Minardi.

Afa Tauli és un dels jugadors renovats // Unió Esportiva Santboiana

Juanma Lescano, Juan Pablo Socino, Afa Tauli, Zé Conde, Mariano Pigatto, Will Boyde o Fede Bianchini són alguns dels rugbistes que segueixen al degà. Alberto Millán, Álvaro García, Ruan Snyman, Aleix Buira, Pau Anguita, Martí Vicente, Imanol Martínez, Gastón Vía, Nacho Contardi i Marcel Sirvent són les baixes.

La pretemporada ha estat marcada pel Partit del Centenari contra l’Aviron Bayonnais al Baldiri Aleu. També pel Trofeu Ciutat de Saragossa, que ha acabat amb victòries del sènior masculí i del sènior femení.

El Pozuelo, primer rival a la Divisió d’Honor

La Santboiana inicia la Lliga contra el Pozuelo Rugby Unión al Baldiri Aleu el proper diumenge a les dotze i mitja del migdia. Els de Sergi Guerrero intentaran començar amb una victòria a casa davant la seva afició. El degà ja es va enfrontar el curs passat a l’equip de Pozuelo de Alarcón i va aconseguir el triomf.

Recomanacions personalitzades