La UE Santboiana començarà la Divisió d’Honor contra el Pozuelo a casa

El degà jugarà la primera jornada de la temporada 2023-24 davant l’equip madrileny al Baldiri Aleu el cap de setmana del 30 de setembre i l’1 d’octubre.

Imatge del Baldiri Aleu // Unió Esportiva Santboiana

Ja està configurat el calendari de la Divisió d’Honor de rugbi 2023-2024 després del sorteig realitzat a la seu de la Federació Espanyola. La UE Santboiana, campiona el 2022, iniciarà la temporada contra el Pozuelo Rugby Unión de Madrid al Baldiri Aleu el cap de setmana del 30 de setembre i l’1 d’octubre.

El degà rebrà el conjunt de Pozuelo de Alarcón a la jornada inaugural i el primer desplaçament serà al camp del VRAC, vigent campió, mentre que el derbi amb el Barça es jugarà a la tercera jornada. La resta de rivals són els següents: El Salvador, Complutense Cisneros, Belenos, Ordizia, Ciencias de Sevilla, Burgos, Les Abelles i Alcobendas. Els descendits a la Divisió d’Honor B són La Vila i Gernika.

Imatge del Santboiana-Pozuelo de la temporada passada // Jordi Elías – UE Santboiana

La competició consta d’una primera fase composta d’11 jornades. Posteriorment, els sis primers classificats quedaran enquadrats al grup A i els equips restants (del 7è al 12è) al grup B per jugar la segona fase de cinc partits. Els conjunts del grup A i els dos primers del B, després de la segona fase, disputaran el play-off pel títol. A la Copa del Rei, el degà comparteix grup amb Ciencias i Belenos.

Abans, l’equip de Sergi Guerrero jugarà el partit del Centenari contra l’Aviron Bayonnais el 2 de setembre.

Álvaro García i Marcel Sirvent són campions del World Rugby U20 Trophy amb Espanya

Els dos jugadors santboians han estat campions del World Rugby U20 Trophy amb la selecció espanyola a Kènia després de la victòria contra l’Uruguai (32-39) a la gran final. L’equip ha fet història i s’ha classificat pel Mundial absolut de la categoria per primera vegada. García i Sirvent han participat en el torneig.

Recomanacions personalitzades