La UE Santboiana disputarà el partit del Centenari contra l’Aviron Bayonnais

Els dos equips jugaran el 2 de setembre al Baldiri Aleu, a partir de les dotze del migdia, en el tancament de la celebració dels cent anys d’història del degà.

Instant de la presentació // Jordi Elías – UE Santboiana

La UE Santboiana tancarà els actes dels seus cent anys d’història amb l’enfrontament amistós contra l’Aviron Bayonnais de França, el dissabte 2 de setembre al Baldiri Aleu a partir de les dotze del migdia.

El partit del Centenari s’ha presentat a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm amb la presència d’Aurora Bravo, presidenta de la UE Santboiana; Maria Antonia Barragán, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Sant Boi; diversos jugadors del primer equip del degà, i altres representants institucionals. A més de socis del club.

L’equip santboià vestirà una samarreta especial que farà referència als orígens de l’entitat. Pel que fa a les entrades, els socis pagaran 5 euros, 10 els federats catalans i 15 el públic general que assisteixi al partit.

Instant de la presentació // Jordi Elías – UE Santboiana

El conjunt francès, equip del Top-14 i amb el qual el degà té un acord de col·laboració, visitarà Sant Boi amb un grup format majoritàriament per jugadors menors de 23 anys i algun del primer equip del Baiona.

Recomanacions personalitzades