Nou èxit del ‘Sant Boi Boig per l’Esport Femení’

L’estadi Joan Baptista Milà ha estat l’escenari de la desena edició de l’esdeveniment, en el qual noies entre 8 i 16 anys han pogut practicar esports com voleibol, softbol, handbol, futbol, bàsquet i rugbi.

Imatge de l’esdeveniment // Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

Sant Boi de Llobregat ha tornat a celebrar la trobada ‘Sant Boi Boig per l’Esport Femení’ amb l’objectiu de promoure l’activitat física entre les dones. L’estadi Joan Baptista Milà ha estat la seu de la desena edició.

Durant la jornada, noies entre 8 i 16 anys han pogut practicar esports com voleibol, softbol, handbol, futbol, bàsquet i rugbi. Les activitats han estat supervisades per membres dels clubs participants.

Imatge de l’esdeveniment // Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

L’Ajuntament i el FC Santboià han organitzat l’esdeveniment amb el suport de Club Voleibol Sant Boi, CBS Sant Boi, Club Handbol Sant Boi, FC Marianao Poblet, Club Natació Sant Boi i Unió Esportiva Santboiana.

Totes les participants en la trobada han rebut una samarreta i el berenar com a obsequis.

Recomanacions personalitzades