El Baldiri Aleu viu una jornada festiva amb la celebració del Partit del Centenari

El degà ha jugat el Partit del Centenari contra l’Aviron Bayonnais en una festa del rugbi al Baldiri Aleu.

Instant del partit // Jordi Elías – UE Santboiana

La UE Santboiana ha tancat els actes de la celebració dels seus cent anys amb el partit amistós contra l’Aviron Bayonnais al Baldiri Aleu en una jornada festiva.

El partit, que ha acabat amb victòria dels visitants per 14-48, ha servit de preparació de la temporada i l’afició ha pogut conèixer les noves incorporacions santboianes de cara al proper curs. El conjunt francès forma part del Top-14, una de les lligues més potents d’Europa.

Durant la jornada s’ha homenatjat a les Federacions Catalana i Espanyola de Rugbi pel seu centenari. Aurora Bravo, presidenta del degà, ha entregat una placa commemorativa a Juan Carlos Martín «Hansen» i Ignasi Planas, presidents de les entitats. Aleix Villatoro, director del Consell General de l’Esport, ha fet el mateix amb el club català, que va rebre un reconeixement a l’estadi Metropolitano de Madrid fa uns dies.

Posteriorment a la pretemporada, la Santboiana debutarà a la Divisió d’Honor contra el Pozuelo al Baldiri. L’equip de Sergi Guerrero jugarà amb els madrilenys el cap de setmana del 30 de setembre i l’1 d’octubre.

Recomanacions personalitzades