El CBS Sant Boi pateix una doble derrota

L’equip sènior de softbol femení perd la sèrie de la penúltima jornada de l’Spanish Softball League contra el CBS Rivas de Madrid a casa.

Imatge d’arxiu de la temporada 2023 // Carles Cerdà Gómez

Després del Mundial de seleccions i de la medalla de bronze guanyada a la competició europea, el CBS Sant Boi ha tornat a competir a l’Spanish Softball League. L’equip de Xavi Civit ha perdut en la penúltima jornada contra el CBS Rivas de Madrid a casa.

Les visitants han guanyat els dos partits de la sèrie a l’Antonio Hervás per 0-9 i 0-7, on el Sant Boi no ha pogut aconseguir cap carrera. Amb aquests resultats, el conjunt català és segon a la classificació del grup 1 amb dotze victòries i sis derrotes en divuit enfrontaments.

El Sant Boi juga l’última jornada al camp de l’OBB Bizkorrak de Guipúscoa el proper cap de setmana.

Recomanacions personalitzades