Set membres del CBS Sant Boi participen al Mundial de softbol femení

Les jugadores Anna Sobrino, Sorangel Ledezma, Beatriz Alonso, Carla Segura, Ariadna Cerdà i Alba López i l’entrenador Xavier Civit han estat a València, on Espanya ha acabat a la cinquena posició.

Integrants del CBS Sant Boi amb Espanya // Club de Béisbol y Sóftbol Sant Boi

Set membres del CBS Sant Boi han participat amb Espanya, que ha acabat cinquena, al Mundial de softbol femení de València. Anna Sobrino, Sorangel Ledezma, Beatriz Alonso, Carla Segura, Ariadna Cerdà i Alba López com a jugadores i l’entrenador Xavier Civit. El Sant Boi és l’equip que ha tingut una aportació més alta de jugadores a la selecció espanyola, seguit pel CBS Rivas de Madrid.

Espanya ha estat cinquena a la classificació del grup B amb dues victòries i quatre derrotes. Els triomfs han arribat contra Sud-àfrica al debut (14-0) i en la lluita pel cinquè i sisè lloc (5-0). La selecció ha perdut davant Cuba (2-1), Països Baixos (3-2), Xina (8-0) i Puerto Rico (12-2).

Països Baixos i Puerto Rico són les seleccions del grup d’Espanya que jugaran la fase final del 2024 a Itàlia després de superar la primera ronda.

Recomanacions personalitzades