La nova Lliga Elit presenta un calendari complicat pel Santboià

L’equip entrenat per Isaac Fernández començarà la competició que substitueix la Superlliga contra l’Horta a casa.

Imatge d’un partit de la temporada passada // Anna Martín – Futbol Club Santboià

El FC Santboià ja coneix el calendari de la Lliga Elit, la nova categoria creada per la Federació Catalana de Futbol entre la Tercera Federació i la Primera Catalana, que arrencarà aquesta temporada. L’entitat de Sant Boi va aconseguir l’ascens a l’anteriorment anomenada Superlliga Catalana després de ser quart del grup 3 de Primera Catalana la passada temporada.

No serà un any fàcil en la categoria situada just com a frontera entre les competicions regionals i les de la federació estatal. Els rivals als quals s’enfrontarà al llarg de l’any són el Figueres, Palamós, Lloret, Rubí, Vic, Atlètic Lleida, Guineueta, Valls, Horta, Granollers, Sabadell B, Viladecans, Can Vidalet, Europa B i Sants.

L’equip d’Isaac Fernández, que substitueix Raül de Amo a la banqueta, començarà la lliga a casa contra l’Horta el cap de setmana del 16 de setembre i l’acabarà davant el Figueres també com a local el 18 de maig. El primer partit de visitant serà al camp del Palamós. La competició constarà de 30 jornades. El calendari complet es pot consultar a la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol.

Al final de la temporada es jugaran les eliminatòries d’ascens a la Tercera Federació. Les semifinals tindran lloc els caps de setmana del 25 de maig i de l’1 de juny. La final es disputarà entre el 8 i el 16 de juny.

Partits amistosos de pretemporada

Abans de l’inici de la competició oficial, el Santboià jugarà vuit amistosos de preparació contra els següents equips: Vista Alegre (12 d’agost), Castelldefels (20 d’agost), Grama (27 d’agost), Sant Ildefons (30 d’agost), Castellar (2 de setembre), Parc (3 de setembre), Martinenc (6 de setembre) i Atlètic Sant Just (10 de setembre).

Recomanacions personalitzades