El FC Santboià és nou equip de la Superlliga Catalana

L’equip de Sant Boi acaba a la quarta posició del grup 3 de la Primera Catalana i formarà part de la categoria de nova creació la propera temporada.

El FC Santboià és nou equip de la Superlliga // Anna Martín – Futbol Club Santboià

El FC Santboià és nou equip de la Superlliga Catalana després de ser quart del grup 3 de la Primera Catalana amb 52 punts. L’equip de Raül de Amo presenta un balanç de 15 victòries, 7 empats, 8 partits perduts, 44 gols a favor i 32 en contra en 34 jornades.

L’equip del Baix Llobregat havia tancat la primera volta a la quarta posició amb 28 punts i al segon tram n’ha sumat 24. Triomfs contra Santfeliuenc (2-0), Cambrils Unió (1-2), El Catllar (2-1), Sarrià (1-2), Europa B (3-0), Atlètic Sant Just (1-2) i Can Vidalet (3-2). Empats amb Reddis (0-0), Prat B (0-0) i Viladecans (1-1). Derrotes davant Molins de Rei (1-2), Valls (1-0), Ascó (3-4), Martorell (3-1) i Vilanova i la Geltrú (1-0). Saliou ha estat el màxim golejador amb 12 gols.

Celebració de l’empat a Viladecans // Anna Martín – Futbol Club Santboià

El proper curs el Santboià jugarà a la Superlliga Catalana, la nova categoria que començarà la temporada 2023-2024 i estarà entre la Tercera Federació i la Primera Catalana.

Figueres, Palamós, UE Vic, Guineueta, Atlètic Lleida, Granollers, Europa B, Can Vidalet o Sabadell B seran alguns dels rivals de l’equip vermell.

El FC Santboià femení acaba novè a la Segona Catalana

El sènior femení del Santboià ha acabat la temporada a la novena posició del grup 3 de la Segona Catalana amb 31 punts i un balanç de 8 victòries, 7 empats, 11 partits perduts, 60 gols a favor i 82 en contra en 26 jornades.

L’equip havia finalitzat la primera volta amb 17 punts i a la segona n’ha sumat 14. Repassem els resultats del segon tram de la lliga. Victòries contra Vallirana (3-0), Avinyonet (0-4), D’Elles Club Esportiu (1-2), Subirats (3-1) i Penya Barcelonista Sant Vicenç Horts (3-1). Empats amb Viladecans B (3-3) i Fundació L’Hospitalet (2-2). Derrotes contra Molins Rei (5-2), Marianao Poblet (5-4), La Granada (0-5), Barça C (8-0), Corbera (10-4) i Levante Las Planas C (4-6). Patricia González ha estat la màxima golejadora amb 20 gols.

Recomanacions personalitzades