Reconeixement de la Federació Espanyola de Rugby a la Santboiana pel seu centenari

El degà ha estat homenatjat a l’estadi Metropolitano de Madrid en la prèvia de l’Espanya-Argentina.

Aurora Bravo i Juan Carlos Hansen durant l’acte a l’estadi Metropolitano // Walter Degirolmo – FERUGBY

La UE Santboiana ha rebut un reconeixement de la Federació Espanyola de Rugby pels seus 100 anys en la prèvia del partit entre Espanya i Argentina a l’estadi Metropolitano de Madrid.

El primer Campionat d’Espanya, la Copa Ràfols, jugat a Barcelona el 1923 i on va participar el degà, també s’ha tingut en consideració durant l’homenatge.

Juan Carlos Hansen, president de la Federació, ha entregat una placa commemorativa dels 100 anys a Aurora Bravo, presidenta de la Santboiana. Miquel Martínez, vicepresident institucional del club, també ha estat present a Madrid.

Un nou fitxatge que juga amb la selecció

Posteriorment el protagonista va ser el partit entre Espanya i Argentina, on va ser titular Matthew Foulds, nou fitxatge de la UE Santboiana. El jugador d’origen britànic va formar part de la formació inicial de la selecció espanyola, que va perdre clarament davant la mundialista Argentina (3-62) al camp de l’Atlètic de Madrid.

La nova incorporació, que reforça la davantera, ha arribat a la Santboiana procedent del Salvador de Valladolid després de passar per l’Alcobendas i el Gernika a la Divisió d’Honor.

Si no hi ha cap contratemps i Sergi Guerrero ho considera oportú, Foulds debutarà al partit del Centenari i el seu primer compromís oficial a la Divisió d’Honor amb el degà serà contra el Pozuelo al Baldiri Aleu.

Recomanacions personalitzades