Tallat el camí del sorral per les obres de la nova autovía B-25

L’aparcament del camí del sorral, situat entre el pont del camí del sorral i el viaducte, direcció Sant Boi, quedarà tancat també mentre s’executin les obres. S’estima una durada dels treballs de, aproximadament, quatre mesos.

Camí del sorral // AMB

Les afectacions de les obres de la variant de la C-245 són cada vegada més freqüents. La construcció de l’autovia B-25, que connectarà l’autopista C-32 amb l’autovia A-2, implica ara el tall del camí del sorral a partir del 28 d’agost. Els treballs en estructures de la zona impediran, per tant, la circulació de vianants i ciclistes que acostumen a transitar per aquesta via paral·lela a la llera dreta del riu Llobregat i que uneix els municipis del Prat i Sant Boi.

L’aparcament proper a la BV-2002, situat entre el pont del camí del sorral i el viaducte, direcció Sant Boi, quedarà tancat també mentre s’executin les obres. S’estima una durada dels treballs de, aproximadament, quatre mesos.

Com a itinerari alternatiu estarà el marge esquerre del riu Llobregat, l’oposat al camí del sorral. N’hi haurà senyalitzacions a diverses ubicacions situades a les proximitats de la zona. Això sí, l’accés a les finques agrícoles no queda afectat i s’hi podrà accedir amb normalitat.

Altres afectacions per les obres

Encara que les primeres afectacions van arribar a mitjan juliol, no es van notar per part dels ciutadans. La primera quinzena d’agost, però, els talls de circulació van arribar puntualment a l’accés a Sant Boi des de l’A-2 perquè la C-245 var quedar tallada completament durant les hores de menys circulació. Així mateix, també va afectar els ramals d’incorporació a la C-245 i a la BV-2002 des de Bonaventura Calopa-Maria Girona en direcció a Cornellà.

Per altra part, les històriques columnes blanques a mig fer situades als costats de la C-245 van ser enderrocades. El motiu ha estat que el nou traçat de la carretera planteja una altura diferent de la carretera, molt més integrada i on aquests elements es tornen innecessaris.

Recomanacions personalitzades