Les obres de la variant obliguen a fer talls nocturns en els accessos a Sant Boi durant l’agost

L’entrada a la ciutat des de l’autovia A-2 quedarà tallada les nits del 9 a l’11 d’agost per avançar en els primers treballs de la represa de la construcció de la variant. Així mateix, ja s’han fet més estrets els carrils del tram de la C-245 des de Cornellà fins a la rotonda de la Parellada.

Estat actual de les obres de la variant :: Pla Estratègic Metropolità de Barcelona
Estat de les obres de la variant fins l’inici de les obres // Pla Estratègic Metropolità de Barcelona

Després d’uns primers treballs poc visibles durant la segona quinzena del mes de juliol, ara ja es pot veure com la represa de les obres de construcció de la variant de la C-245 va de debò. També amb les corresponents incomoditats que això comportarà en moments puntuals.

Les primeres afectacions són uns talls puntuals de circulació previstos per a les nits del 9, 10 i 11 d’agost a l’accés de Sant Boi des de l’A-2, ja sigui venint des del costat Barcelona o Sant Vicenç, ja que la C-245 quedarà tallada completament durant les hores de menys circulació. El tall també afecta els ramals d’incorporació a la C-245 i a la BV-2002 des de Bonaventura Calopa-Maria Girona en direcció a Cornellà.

Prèviament, la nit del 7 al 8 d’agost ja s’han fet més estrets els carrils del tram de la C-245 entre Cornellà i la rotonda de la Parellada, senyalitzats amb nova pintura groga a l’asfalt.

Tot plegat són les primeres afectacions per l’inici de les obres que culminaran previsiblement en dos anys amb la posada en marxa de la nova B-25, una autovia de 2,26 kilòmetres que connectarà l’autopista C-32 amb l’autovia A-2. Fins ara, la circulació entre aquestes dues vies es fa per la rotonda de la Parellada (C-245), el que suposa l’entrada de molts vehicles al terme municipal i la corresponent congestió. Quan la nova via estigui construïda, la C-245 quedarà només pels trajectes locals, com corresponia des que es va plantejar el nus del Llobregat fa més de trenta anys.

Recomanacions personalitzades