La Santboiana tanca el 2021 amb una gran victòria i colíder

El degà aconsegueix un triomf contundent contra el Quesos Entrepinares de Valladolid (37-3) al Baldiri Aleu. L’equip de Sergi Guerrero arriba al coliderat de la Divisió d’Honor després de sumar el bonus ofensiu.

La Santboiana tanca l’any amb victòria // Jordi Elías – UE Santboiana

La UE Santboiana s’ha imposat clarament al VRAC Quesos Entrepinares de Valladolid per 37-3 al Baldiri Aleu, a la jornada 7 de la Divisió d’Honor. Amb aquesta gran victòria contra el vigent campió, l’equip que entrena Sergi Guerrero té 27 punts a la classificació i tanca el 2021 colíder, empatat amb El Salvador, després de sumar el bonus ofensiu.

El primer temps ha acabat amb victòria parcial de la Santboiana després de dos cops de càstig passats per Javier Rojas i un assaig de Pau Anguita transformat pel mateix Rojas. Gran treball en atac i en defensa dels blaus. 13-0 al descans.

A la represa, els castellans han sumat els seus únics punts amb un cop de càstig en els primers minuts (13-3). El degà ha aconseguit un parcial de 24-0, que ha estat definitiu i li ha permès arribar al bonus ofensiu, durant el temps restant. Un assaig de càstig, una marca d’Hugo Pichot transformada per Rojas, un assaig de Gastón Vía també transformat i un cop de càstig passat per Rojas han col·locat el 37-3 al marcador.

Instant del partit // Jordi Elías – UE Santboiana

L’equip de Sant Boi de Llobregat se situa colíder de la Divisió d’Honor abans de les vacances. Victòries de prestigi del degà contra els dos conjunts de Valladolid, SilverStorm El Salvador i VRAC Quesos Entrepinares, a les últimes jornades. Sis triomfs i una derrota en set partits. Després de les festes de Nadal, la Santboiana viatjarà a Madrid per jugar amb l’Alcobendas a Las Terrazas.

El Sub-23 finalitza el 2021 amb triomf

Victòria contundent de l’equip Sub-23 del degà davant el Sant Cugat per 33-6 al Baldiri Aleu, a l’últim partit de l’any. Els de Diego Godoy i Paco Baena es mantenen segons a la taula classificatòria del grup A amb 23 unitats. Roger Vilar, Federico d’Acunto, Álex Sánchez, Saba Chigogidze, Oriol Alicarte i Francesc Satoca han aconseguit els punts dels locals. La propera jornada visita al camp del líder, Les Abelles.

Recomanacions personalitzades