El Santboià acaba l’any amb triomf

L’equip de Sant Boi de Llobregat guanya contra el Sabadell Nord (2-1) l’últim partit del 2021 i se situa segon a la classificació del grup 2 de Primera Catalana.

Imatge de l’onze titular // David Ferrer – Futbol Club Santboià

Victòria del FC Santboià a l’últim partit del 2021. L’equip de José Alcaraz s’ha imposat al Sabadell Nord per 2-1, a casa, a la jornada 11 del grup 2 de Primera Catalana i es col·loca a la segona posició de la taula classificatòria amb 21 punts. Tercer triomf consecutiu dels vermells.

L’equip de Sant Boi de Llobregat ha deixat l’enfrontament ben encarat a la primera part amb dos gols. Ferri ha marcat l’1-0 abans de la mitja hora de partit i Guillermo Marín ha fet el 2-0 quan faltaven pocs instants per arribar al descans. A la represa, el conjunt de Sabadell ha retallat les distàncies per mitjà d’Álex Delgado i 2-1 al final. Amb aquest resultat, els d’Alcaraz sumen la tercera victòria consecutiva i acumulen cinc partits sense perdre.

El Santboià comença el 2022 contra el Sant Ildefons, a Cornellà de Llobregat, a la penúltima jornada de la segona volta.

Fitxa tècnica

FC Santboià: Diego, Adán, Marcos Guerrero, Karim (Dani Martínez), Joan, Robert Ferrer, Guillermo Marín (Galderic), Adrián Toro (Gabaldón), Biel (Rubén), Serigne i Ferri (Peláez).

CF Sabadell Nord: Joan, Arnau Rubio (Álex Rubio), Óscar Jaén, Albert Luque, Álex Sánchez (Raúl Martín), Iker Vaquera, Antonio Hernández (Pedro Pérez), Carlos Silva (Genís López), Enric Vega, Marc Pluvins (Álex Delgado) i Ken Murayama.

Gols: 1-0, Ferri (min 28). 2-0, Guillermo Marín (min 44). 2-1, Álex Delgado (min 70).

Àrbitre: José Antonio Berjaga Ruz. Grogues a Karim i Biel i expulsió de Peláez per doble amonestació al Santboià. Grogues a Enric Vega i Álex Sánchez per part del Sabadell Nord.

Estadi: Joan Baptista Milà.

El Santboià femení acaba l’any amb victòria

L’equip sènior femení ha guanyat (3-1) davant el Corbera, un rival directe, a la jornada 10 del grup 3 de la Segona Divisió Catalana. Amb aquest gran resultat, el Santboià suma 13 punts i continua a la setena plaça de la classificació. Paola Romero, amb un doblet, i Patricia González han marcat els gols locals. El pròxim partit és al camp de La Florida després de Nadal.

Paola Romero ha marcat dos gols // David Ferrer – Futbol Club Santboià

Recomanacions personalitzades