La Santboiana guanya contra el líder

El degà aconsegueix un triomf de prestigi davant El Salvador de Valladolid per 26-21 a la sisena jornada de la Divisió d’Honor i es col·loca a un punt del liderat.

La Santboiana s’imposa al líder // Jordi Elías – UE Santboiana

Nova victòria de la Santboiana a la Divisió d’Honor, la quarta consecutiva. L’equip de Sergi Guerrero s’ha imposat al líder, El Salvador de Valladolid, per 26-21 a la sisena jornada i se situa amb 22 punts, a només un de la primera posició. El degà venia de guanyar el derbi català i la Supercopa de Catalunya contra el Barça a La Teixonera.

L’equip visitant s’ha avançat amb un cop de càstig passat, però els locals han remuntat el marcador després dels primers deu minuts de partit. Tres marques de Gastón Vía, Hugo Pichot i Zak Chambers, i les transformacions fetes per Javier Rojas han situat el 21-3. Els castellans han retallat les distàncies abans del descans a partir d’un assaig (21-8).

A la represa, El Salvador ha arribat a empatar (21-21) després de dos cops de càstig i un assaig transformat. Jordi Jorba ha donat la victòria als de Sant Boi gràcies a una marca al minut 65. Els locals han resistit posteriorment els atacs dels ‘chamizos’ i s’han endut el triomf per situar-se a un punt del liderat.

El degà torna a jugar al Baldiri Aleu per tancar l’any i el seu rival és l’altre equip de Valladolid, el Quesos Entrepinares. La Divisió d’Honor no torna fins al cap de setmana del 18 i 19 de desembre.

El Sub-23 cau a Madrid

L’equip Sub-23 masculí del degà ha perdut al camp de l’Alcobendas per un ajustat 15-14 al cinquè partit de la temporada. Amb aquest resultat, els de Diego Godoy i Paco Baena perden el liderat i són segons a la classificació del grup A de la Competició Nacional amb 18 punts. Tot i la derrota, els catalans sumen el bonus defensiu. Oriol Alicarte i Roger Vilar han fet els punts santboians. La propera jornada i última de l’any és contra el Sant Cugat a casa.

La Santboiana femenina empata a casa

El sènior femení de la Santboiana ha empatat davant el Sant Cugat B (7-7) al Baldiri Aleu a la tercera jornada de la Divisió d’Honor Catalana i és quart a la classificació amb set punts. Irene Clapés, transformació, i Anna Paloma, assaig, han fet els punts de les locals. La propera jornada i última del 2022 torna a ser a casa, contra el Poble Nou.

Recomanacions personalitzades