La Santboiana guanya la Supercopa de Catalunya

Victòria del degà contra el Barça (20-23) a La Teixonera al derbi català de la Divisió d’Honor de rugbi. L’equip de Sergi Guerrero es col·loca segon a la classificació.

La Santboiana guanya el derbi // Jordi Elías – UE Santboiana

La UE Santboiana s’ha imposat al Barça 20-23 a La Teixonera al derbi de la cinquena jornada de la Divisió d’Honor de rugbi. Amb aquesta victòria, l’equip de Sergi Guerrero es col·loca segon a la classificació amb 18 punts i guanya la Supercopa de Catalunya per segona vegada.

El Barça s’ha col·locat 14-0 en els primers minuts després de dues marques de Daniel Barranco i Felipe Alegría transformades per Bautista Güemes. La Santboiana ha retallat les distàncies gràcies a un assaig de Juanma Lescano més la transformació de Javier Rojas i un cop de càstig passat per Rojas. Al descans, 14-10.

Acció del partit // Jordi Elías – UE Santboiana

A la represa, Güemes ha situat el 17-10 amb un cop de càstig. Els de Sant Boi s’han posat per davant a partir d’un cop de càstig de Rojas i un assaig d’Afa Tauli transformat per Rojas (17-20). Els culers han empatat 20-20 gràcies a un cop de càstig de Güemes, però Rojas ha donat la victòria als visitants amb un cop de càstig (20-23) en els darrers instants. El Barça ha tingut l’última possessió per empatar o guanyar i els jugadors del degà han fet una gran defensa al final. Tot i perdre el partit, els blaugranes sumen el bonus defensiu.

El pròxim partit de la Santboiana és davant El Salvador de Valladolid, actual líder, al Baldiri Aleu aquest cap de setmana. Per la seva part, el Barça juga al camp de La Vila.

Recomanacions personalitzades