Sant Boi i Viladecans disputen el derbi de la Divisió d’Honor de softbol

Els partits de la sèrie, de la vuitena jornada, es juguen aquest diumenge, 23 de maig, a partir de les 11:00 al camp Antonio Hervás.

Imatge d’arxiu dels partits contra el Projecte Gavà // Carles Cerdà

CBS Sant Boi i CB Viladecans disputen aquest diumenge, 23 de maig, el derbi del Baix Llobregat de la Divisió d’Honor de softbol. La sèrie, corresponent a la vuitena jornada, es juga a partir de les 11:00 al camp Antonio Hervás.

El Sant Boi arriba al derbi després de guanyar la sèrie al camp del Projecte Gavà i el Viladecans també ha sumat dues victòries en la jornada anterior. L’equip de Xavi Civit és tercer a la classificació amb vuit victòries i quatre derrotes. Les visitants estan a la segona posició, per darrere del CBS Rivas, i tenen un balanç de 10-2.

Aquest any s’han enfrontat al Campionat de Catalunya amb una victòria del Sant Boi (4-3) i una altra del Viladecans per 7-0 en els últims precedents. Derbi comarcal de softbol en plena Festa Major a Sant Boi.

Recomanacions personalitzades