Doble victòria del Sant Boi de softbol a Gavà

L’equip sènior guanya la sèrie contra el Projecte Gavà a Can Torelló en la setena jornada de la Divisió d’Honor. Els propers partits són contra el CB Viladecans.

Imatge del partit // Carles Cerdà

Doble victòria del CBS Sant Boi de softbol. L’equip de Xavi Civit ha guanyat els dos partits de la sèrie al camp del Projecte Gavà, i es col·loca amb vuit triomfs i quatre derrotes a la classificació.

L’equip que entrena Xavi Civit ha guanyat clarament els dos partits a Can Torelló. En el primer enfrontament s’ha imposat per 2-14 i en el segon 1-13. Superioritat visitant a Gavà. El Sant Boi suma vuit victòries i quatre derrotes després de sis jornades disputades, i segueix a la tercera posició de la classificació de la Divisió d’Honor de softbol.

Els partits següents del conjunt santboià són contra el CB Viladecans al Antonio Hervás en el derbi del Baix Llobregat de la vuitena jornada.

Recomanacions personalitzades