El Sant Boi de beisbol suma una victoria a Montjuïc

L’equip de Candelario Díaz empata la sèrie al camp del CBS Barcelona en la cinquena jornada de la Divisió d’Honor.

Imatge d’arxiu // Jordi Cortadella

Un triomf del CBS Sant Boi en la sèrie contra el CBS Barcelona a Montjuïc en la cinquena jornada de la Divisió d’Honor de beisbol. Els de Candelario Díaz es col·loquen amb tres victòries i set derrotes, a la zona baixa de la classificació.

L’equip del Baix Llobregat ha guanyat el primer partit de la jornada per 3-6, però ha perdut el segon pel mateix resultat (6-3). El Sant Boi té tres victòries i set derrotes després de cinc jornades, a la part baixa, amb els mateixos números que el CBS Gavà.

Els propers partits del Sant Boi són contra l’Astros de València a casa en la sisena jornada el proper cap de setmana.

Recomanacions personalitzades