Pau Capell corre la seva primera cursa de l’any a Formentera

L’esportista santboià participa a la modalitat Half Round Formentera Trail, de 42 quilòmetres, el proper 15 de maig.

Pau Capell torna a les Illes Balears // José Miguel Muñoz

Pau Capell participa a la Half Round Formentera Trail el proper 15 de maig. El corredor de Sant Boi de Llobregat comença la competició oficial a la menor de les Illes Pitiüses, a les Balears. Primera cursa del català a Formentera.

El recorregut de la Half Round Formentera Trail consta de 42 quilòmetres amb sortida del quiosc La Franja i arribada al Port de la Savina. Es Arenals, Faro La Mola, Es Caló o Punta Prima són alguns llocs que formen part de la ruta de Capell.

Formentera All Round Trail, de 72 quilòmetres amb inici i final al Port de la Savina, i Tros de Fart, de 21 quilòmetres també amb arribada al Port de la Savina, són les altres dues modalitats d’aquesta prova a la menor de les Illes Pitiüses.

L’esportista santboià tenia previst participar a la Transgrancanaria, però una lesió durant els entrenaments li va impedir córrer la prova i va ser baixa.

Recomanacions personalitzades