Pau Capell comença el 2021 amb una victòria a Formentera

El corredor de Sant Boi guanya la Half Round Formentera Trail amb un temps de 3 hores, 14 minuts i 39 segons. Triomf a la menor de les Illes Pitiüses.

Victòria de Pau Capell a Formentera // Marta Bacardit

Pau Capell ha aconseguit una gran victòria a l’illa de Formentera. El corredor de Sant Boi de Llobregat ha guanyat la Half Round Formentera Trail a la menor de les Pitiüses en la seva estrena de l’any 2021. La marca ha estat de 3 hores, 14 minuts i 39 segons. El proper repte de l’ultrafondista català també és a terres balears, el Camí de Cavalls a Menorca.

El recorregut de la Half Round Formentera Trail ha constat de 42 quilòmetres amb la sortida al quiosc La Franja i l’arribada al Port de la Savina. Es Arenals, Faro La Mola, Es Caló o Punta Prima han estat alguns llocs que han format part de la ruta. Capell ha dominat la cursa i ha començat el 2021 amb un triomf a la menor de les Pitiüses, a les Balears. Martí Juan i Gerardo Pasan han completat el podi masculí. Eva Lamela, Irene Moreno i Carla Bertarini han ocupat les tres primeres posicions en la categoria femenina.

Azara García i Jonatan Sanabria han estat els dos vencedors de la Formentera All Round Trail, cursa de distància llarga. La Tros de Fart, la prova de menys quilòmetres de les tres modalitats, l’han guanyat Anass Bourass i Laura Vila.

La propera cursa de Capell torna a ser a les Illes Balears, el Camí de Cavalls a Menorca.

Recomanacions personalitzades