Pau Capell participa en una Trail Menorca Camí de Cavalls diferent

L’esportista de Sant Boi completa els 100 quilòmetres de la primera etapa en 8 hores, 24 minuts i 57 segons a la costa nord de l’illa de Menorca.

Pau Capell durant la cursa // Roger Salanova

Després de la seva victòria a Formentera, Pau Capell ha tornat a competir a les Illes Balears. El de Sant Boi de Llobregat ha estat el primer corredor que ha completat tot el recorregut de la primera etapa de la Trail Menorca Camí de Cavalls. La seva marca ha estat de 8 hores, 24 minuts i 57 segons. L’any passat va batre el rècord de la prova, en solitari.

Aquest any s’ha modificat la Trail Menorca Camí de Cavalls per culpa de la pandèmia i s’ha dividit en dues etapes. Capell ha completat els 86 quilòmetres a la costa sud de l’illa en dues etapes de forma individual, sense dorsal, i una etapa de 100 quilòmetres a la costa nord en la cursa oficial. Ciutadella, Son Morell, Platges de Fornells i el Port de Maó són alguns indrets del recorregut. El santboià ha estat el primer en completar la primera etapa.

Recomanacions personalitzades