El Sant Boi empata el derbi de softbol amb el Viladecans

L’equip de Xavi Civit guanya un partit de la sèrie contra el CB Viladecans a casa en la vuitena jornada de la Divisió d’Honor. El proper rival és el CBS Rivas.

Imatge d’arxiu // Carles Cerdà

El CBS Sant Boi ha empatat el derbi contra el CB Viladecans al Antonio Hervás després de guanyar un partit de la sèrie. L’equip de Xavi Civit suma nou victòries i cinc derrotes després de vuit jornades de la Divisió d’Honor de softbol.

L’equip visitant s’ha imposat en el primer partit (2-4). El segon enfrontament també ha estat igualat i ha acabat amb victòria local per 3-2. El Sant Boi es col·loca amb nou triomfs i cinc derrotes, i segueix tercer a la classificació. Per la seva banda, el Viladecans es manté a la segona posició amb onze victòries i tres partits perduts per darrere del líder invicte CBS Rivas.

El Sant Boi visita el camp del CBS Rivas de Madrid el proper cap de setmana en la novena jornada.

Recomanacions personalitzades