L’Ajuntament sorteja vals de 150€ per gastar en establiments afectats per la pandèmia

El consistori ha atorgat 50 ‘packs benestar’ amb vals de descompte per un import total de 150 euros per gastar en establiments de la ciutat com bars i restaurants, centres d’estètica i comerços. Cada ‘pack’ també inclou la matrícula gratuïta a un centre esportiu.

L’alcaldessa, Lluïsa Moret, i els regidors de cada àrea han estat els encarregats de donar a conèixer els guanyadors // Ajuntament

Sant Boi de Llobregat ha sortejat 50 ‘packs benestar’ entre totes les persones que durant les festes de Nadal van participar en el sorteig d’aquests lots comprant productes a 175 establiments de la ciutat. En total, es van recollir 52.500 butlletes, d’entre les quals s’han triat els guanyadors aquesta setmana en un sorteig telemàtic.

A cada guanyador li ha tocat un ‘pack benestar’ per un valor total de 150 euros i que inclou la matrícula gratuïta a un centre esportiu del municipi. El llistat de gunyadors es pot conèixer en aquest enllaç.

Els 150 euros totals es divideixen en tres vals de descompte de 50 euros: un per gastar en una vintena de centres d’estètica, un altre per consumir en una trentena de bars i restaurants, i un últim val bescanviable als comerços que formen part de la campanya Reactivem Sant Boi.

De fet, el sorteig és una mesura més que el consistori posa en marxa per reactivar els sectors econòmics més afectats per la pandèmia. Una iniciativa que s’ha fet en col·laboració amb les associacions Sant Boi Comerç i Sant Boi Empresarial, i que s’ha afegit al ja tradicional sorteig de 6.000 euros que Sant Boi Comerç fa per Nadal.

En els últims mesos, el consistori també ha repartit un ajut semblant en forma de targetes moneder al personal més afectat per les restriccions de la pandèmia i ha posat en marxa diversos programes de recuperació econòmica.

Reviu el sorteig telemàtic

Recomanacions personalitzades