La Santboiana comença el 2021 amb victòria

El degà del rugbi estatal s’imposa al Getxo al Baldiri Aleu, sumant el bonus ofensiu, en el primer partit de l’any del centenari (53-19).

Martí Vicente en l’acció d’un assaig // Jordi Elías – UE Santboiana

La UE Santboiana ha començat el 2021, l’any del seu centenari, amb triomf. El degà s’ha imposat de forma clara al Getxo per 53-19 en la jornada 9 de la Divisió d’Honor i és setè amb 15 punts a la classificació després de sumar el bonus ofensiu. L’enfrontament s’ha jugat a porta tancada.

Primera part igualada, en la qual el conjunt basc ha plantat cara i ha estat per davant en molts moments. Martí Vicente, amb dues marques, Aleix Buira, gràcies a un altre assaig, i Pedro Soto, amb dues transformacions i un cop de càstig passat, han fet els punts de la Santboiana. Els catalans han arribat amb avantatge al descans (22-19).

A la represa, l’equip de Ricardo Martinena ha estat molt superior i amb un parcial contundent de 31-0 ha sentenciat el partit. La Santboiana ha aconseguit cinc marques realitzades per Alberto Millán, Aleix Buira, Afa Tauli, Pedro Soto i Hugo Pichot. Soto ha transformat tres dels cinc assajos. 53-19 per a la Santboiana, que suma la primera victòria de l’any, després d’un primer temps igualat i una segona meitat amb un clar color blau.

Francisco Martirena, Gonzalo Pérez i Aitor Zubeldia han fet els punts dels visitants, que també han sumat un assaig de càstig.

El proper partit de la Santboiana és al camp de Les Abelles de València, també recent ascendit a la Divisió d’Honor com el Getxo.

Victòria de l’equip Sub-23 a Santander

L’equip Sub-23 de la Santboiana ha guanyat a Santander contra l’Independiente per 10-44, amb bonus ofensiu, i és líder del grup B amb 15 punts. El proper partit és el derbi contra el Barça al Baldiri Aleu en l’última jornada de la primera volta.

Recomanacions personalitzades