L’Ajuntament edita la guia ‘Reactivem Sant Boi’, un recull dels recursos disponibles per a la ciutadania afectada per la crisi del coronavirus

Aquesta guia compila tots els ajuts i prestacions públiques disponibles per afavorir la reactivació econòmica i social de Sant Boi de Llobregat. El consistori vol facilitar a la ciutadania l’accés a aquests recursos.

Portada de la ‘Guia Reactivem Sant Boi’ // Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

L’Ajuntament de Sant Boi ha editat la ‘Guia Reactivem Sant Boi‘, que agrupa en un únic document totes les mesures, ajuts i línies de suport existents per pal·liar les conseqüències socials i econòmiques de l’emergència sanitària a la ciutat. El document ofereix informació detallada sobre el procediment que cal seguir per accedir i beneficiar-se dels diferents ajuts i prestacions que conformen el Pla de Xoc aprovat per l’Ajuntament en el ple extraordinari de mitjans del mes d’abril. Aquest pla de xoc es va dotar inicialment amb una aportació municipal d’1 milió d’euros.

Les mesures s’adrecen a les famílies, els professionals autònoms, els comerços i les petites i mitjanes empreses locals més afectades per la crisi sanitària. S’hi inclouen tant ajuts directes a les famílies i subvencions a projectes empresarials com estímuls al consum local i una bateria de beneficis fiscals. L’objectiu és la reactivació de l’economia de la ciutat i el suport als sectors de població més vulnerables.

La guia també recull les mesures promulgades per la Generalitat de Catalunya i el Govern Espanyol relatives al lloguer de l’habitatge, situacions d’atur, suspensió temporal de contractes, persones treballadores autònomes o moratòria de crèdits hipotecaris. El document s’anirà actualitzant a mida que s’implantin altres mesures de caràcter social o d’estímul de l’economia; i l’oficina Reactivem Sant Boi, amb la que es pot contactar al telèfon 93 654 82 22, centralitza la informació, atenció i acompanyament de la ciutadania en relació a les ajudes i prestacions públiques disponibles.

Recomanacions personalitzades