Els camps municipals de futbol i l’estadi d’atletisme obriran el 8 de juny per acollir activitats esportives a l’aire lliure

A partir del proper dilluns les instal·lacions esportives acolliran activitats per fer esport obertes a la ciutadania en el marc del projecte ‘A Sant Boi, ens movem a l’aire lliure’.

Cartell de la iniciativa ‘A Sant Boi ens movem a l’aire lliure’ // Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

Els camps de futbol municipals i l’estadi d’atletisme obriran les seves portes a la ciutadania del 8 al 26 de juny amb la iniciativa ‘A Sant Boi, ens movem a l’aire lliure’. Es tracta d’una programació d’activitats físiques individuals a l’aire lliure, però amb cita prèvia, limitació d’aforament i les garanties de seguretat que exigeix la situació actual d’alarma sanitària.

Aquesta campanya té com a principal objectiu ajudar a la recuperació emocional de la ciutadania. Les activitats tindran una durada de 45 minuts i seran exercicis com zumba, estiraments, entrenament funcional o gimsuau. Les activitats es faran en horari de matí i tarda, de dilluns a divendres. I tot i que la major part de la graella va adreçada a un públic d’entre 14 i 69 anys, la franja de 19.15 a 19.45h està reservada per a les persones majors de 70 anys.

Les activitats seran dinamitzades per l’empresa de serveis esportius Llop Gestió Esportiva; i tindran lloc a l’estadi de futbol Joan Baptista Milà, els camps de futbol Dani Jarque, Marianao, La Parellada i Casablanca, i a l’estadi municipal d’atletisme Constantí Miranda. Els equipaments amb accessibilitat per a persones amb diversitat funcional són l’estadi Joan Baptista Milà i el camp de futbol La Parellada.

Les inscripcions ja es poden realitzar des del passat 4 de juny, mitjançant aquest enllaç. Les places són limitades i s’assignaran per ordre d’inscripció. A més, durant les sessions hi haurà personal que vetllarà perquè es mantingui la distància de seguretat entre persones; els espais per a la pràctica esportiva estaran delimitats i es netejaran i desinfectaran en acabar cada sessió. Caldrà fer l’ús de mascareta fins a l’espai assignat i es recomana portar tovallola i aigua.

Recomanacions personalitzades