L’Ajuntament ofereix 300€ al personal afectat per les darreres restriccions de la Covid-19

El consistori posa en marxa un nou ajut en forma de targeta moneder i per un valor de 300 euros amb l’objectiu de donar suport a treballadors que hagin hagut de reduir o aturar l’activitat arran de les últimes restriccions, com els restauradors i els professionals de l’estètica.

L’ajut es pot sol·licitar fins al 20 de novembre // Pixabay

Els treballadors que hagin hagut de reduir o aturar la seva activitat a causa de les últimes restriccions derivades de la pandèmia, com els restauradors i els treballadors dels centres d’estètica, podran accedir a un nou ajut municipal de 300 euros.

Es tracta d’una subvenció en forma de targeta moneder que el consistori concedirà a persones que formin part d’aquests col·lectius i que es podrà gastar en comerços de la ciutat.

La voluntat és que aquests diners serveixin tant a les persones afectades a l’hora d’atendre les seves necessitats bàsiques com per incentivar el teixit comercial local.

Sol·licituds fins al 20 de novembre

L’ajut es pot demanar fins al 20 de novembre a través d’aquest formulari, i fins que s’esgoti la partida pressupostària destinada. Aquesta és la cinquena mesura que el consistori impulsa de forma extraordinària dins del Pla de xoc de reactivació econòmica i social, aprovat a la localitat per fer front als efectes de la pandèmia.

Per a més informació sobre aquest i altres ajuts, les persones interessades poden contactar amb l’Oficina Reactivem Sant Boi trucant al telèfon 93 654 82 22. L’espai atén trucades tots els matins de dilluns a divendres i les tardes de dilluns i dimarts.

Recomanacions personalitzades