Pau Gasol inaugura el Barça Innovation Hub

El jugador de Sant Boi obre el congrés sobre innovació esportiva, que se celebra de forma telemàtica del 9 al 20 de novembre.

Imatge d’arxiu // Gasol Foundation

Pau Gasol inaugurarà el Barça Innovation Hub, que se celebrarà de forma telemàtica del 9 al 20 de novembre, dedicat a la innovació esportiva.

El congrés tractarà sobre la innovació en l’esport i el jugador de Sant Boi de Llobregat, ambaixador global del FC Barcelona als Estats Units, intervindrà en la jornada inaugural. Gasol donarà la seva visió en una conversa.

Altres ponents que formen part del programa de conferències són Eusebio Sacristán, Pia Sundhage, Arsène Wenger o Paco Jémez. Diego Martínez, entrenador del Granada a Primera Divisió i a l’Europa League, també intervindrà durant el congrés.

Recomanacions personalitzades