Pau Gasol participa en la campanya ‘Cruz Roja responde’

El jugador Sant Boi de Llobregat s’uneix a la iniciativa amb l’objectiu de recaptar 11 milions d’euros per lluitar contra la Covid-19.

Imatge d’arxiu de Pau Gasol // Gasol Foundation

Pau Gasol participa en la campanya Cruz Roja responde per recaptar fons en la lluita contra el Covid-19. El jugador de Sant Boi de Llobregat col·labora en la iniciativa solidària amb el tennista mallorquí Rafa Nadal.

Els dos esportistes han anunciat la campanya a les xarxes socials amb l’objectiu de reunir 11 milions d’euros per lluitar contra la pandèmia i ajudar la ciutadania afectada. Gasol i Nadal esperen que l’esport espanyol s’uneixi a la causa.

Les persones interessades poden col·laborar en el projecte enviant una aportació al següent compte bancari: ES44 0049 0001 5321 1002 2225.

Recomanacions personalitzades