Cinc santboians amb opcions de ser olímpics es queden sense Jocs

Pau i Marc Gasol, Rubén López, Joel Plata i Sergio Garrote no viatjaran a Tòquio a l’estiu després de l’ajornament fins al 2021.

Rubén López i Joel Plata en una imatge d’arxiu // Club Gimnàstic Sant Boi

Rubén López i Joel Plata, del Club Gimnàstic Sant Boi, Pau i Marc Gasol i Sergio Garrote, del Club Ciclista Sant Boi, no viatjaran al Japó fins al 2021. El comitè organitzador i el COI han anunciat l’ajornament dels Jocs Olímpics i Paralímpics per la crisi del coronavirus.

Pau i Marc Gasol formaven part de la selecció espanyola de bàsquet i Rubén López i Joel Plata competien en gimnàstica artística. Sergio Garrote en ciclisme adaptat. Els cinc esportistes hauran d’esperar un any.

Els Jocs Olímpics de Tòquio se celebraran del 23 de juliol al 8 d’agost del 2021, segons han confirmat el comitè organitzador i el COI. Sergio Garrote competirà als Jocs Paralímpics, que es disputaran del 24 d’agost al 5 de setembre.

Recomanacions personalitzades