Policia Local i Protecció Civil feliciten l’aniversari a 243 nens durant el confinament

És una iniciativa que es repeteix a diferents municipis i que vol alegrar els infants que han de celebrar l’aniversari en temps de confinament.

Felicitació a un infant de Sant boi de Llobregat // Cedida

Durant el mes d’abril, tant la Policia Local com Protecció Civil han procurat que els més petits que han fet anys durant el confinament puguin gaudir d’un aniversari una mica menys estrany. En total, els dos cossos han felicitat presencialment l’aniversari d’un total de 243 nens,

Des del dia 1 fins al dia 12 del mes, els encarregats de dur a terme les felicitacions han estat els membres de la Policia Local, que ara ha delegat la responsabilitat als voluntaris de Protecció Civil. Els nens que poden optar a la felicitació són aquells que tenen entre 2 i 12 anys.

La iniciativa, que ha de durar fins que finalitzi el període de confinament, ha tingut molt bona rebuda. En xifres, ja s’han registrat 107 peticions més de les realitzades fins ara. Totes elles es faran realitat duran els pròxims dies, sempre i quan no interfereixin en les tasques de seguretat dels cossos.

Recomanacions personalitzades