La Casa de Sevilla, protagonista del segon número de Sant Boi Diari

Ja disponible el segon número de la revista en paper de Sant Boi Diari, amb la portada dedicada a la Casa de Sevilla de Sant Boi. El procés participatiu del Pla de Ciutat, una entrevista al grup de música Coet, la temporalitat dels nous contractes i l’esport del Mugendo són altres dels protagonistes. 

A la Casa de Sevilla ja llegeixen el Sant Boi Diari 02 // Jose Polo

A la Casa de Sevilla ja llegeixen el Sant Boi Diari 02 // Jose Polo

Després de l’estrena en paper de Sant Boi Diari, el diari digital de Sant Boi ha preparat el segon número de la seva revista en paper coincidint amb la Fira de la Puríssima 2015, on es podrà aconseguir de forma gratuïta. A més, s’ha distribuït com és habitual per diferents punts de la ciutat i ja es pot trobar als equipaments municipals, comerços, centres cívics, casals, entitats i a MITHOS, a l’avinguda Onze de Setembre número 60 de Sant Boi.

Si en el primer número una mobilització veïnal ocupava la a portada i el reportatge principal, el segon número en paper de Sant Boi Diari s’ha centrat a donar-li veu a una entitat santboiana, la Casa de Sevilla, que enguany celebra el 30è aniversari.


També pots llegir el #SantBoiDiari02 al diari digital i descarregar-ho en aquest enllaç.

Portada Sant Boi Diari 02A més de la Casa de Sevilla, els titulars de la resta de continguts de la segona edició del Sant Boi Diari són:

Recomanacions personalitzades