850 persones participen en el Cros Solidari per la Salut Mental

Carles Lladó i Marina González han guanyat la 10a edició del cros més solidari de Sant Boi. La iniciativa serveix per que la ciutadania prengui consciència de la realitat de les malalties mentals.

La 10a edició del Cros Solidari per la Salut Mental de Sant Boi, celebrada el diumenge 18 d’octubre al parc de la Muntanyeta, ha reunit un total de 850 esportistes, segons dades aportades per l’organització. La iniciativa, any rere any, serveix com a exemple d’integració i permet que la ciutadania prengui consciència de la realitat de les malalties mentals fent-les visibles a través de l’esport. L’activitat està organitzada pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu, el Club Atletisme Sant Boi i l’Ajuntament.

En categoria Open, el pratenc Carles Lladó ha aconseguit la victòria en categoria masculina (27′ 10″). En categoria femenina, Marina González, del Triatló L’Hospitalet ha estat la més ràpida (34′ 44″). A la prova de salut mental, els vencedors han estat Óscar García (Parc Sanitari Sant Joan de Déu) i Laia Fabra (Club Atletisme Sant Just).

A les proves de promoció els guanyadors van ser Iván Moreno i Annelise Antonio en categoria aleví, Daniel Rocafull i Mariona Balsera en benjamí, Kamal Tamghart en cadet/juvenil masculí, Jesús Hurtado en infantil, Denis Pastrana i Berta Flavia en prebenjamí i Natàlia Cobos en cadet/juvenil/infantil femení.

Recomanacions personalitzades