Els imprescindibles de la fira de la Puríssima 2015

Del diumenge 6 al dimarts 8 de desembre arriba la 69a edició de la Fira de la Puríssima als carrers de Sant Boi. La gastronomia serà la gran novetat. Aquí trobaràs la guia útil per no perdre’t res de la mostra santboiana. 

PLÀNOL FIRA

Gastronomia, la gran novetat

La moda del menjar de qualitat al carrer arriba a la fira i es presenta com la principal novetat d’enguany. El nucli històric es converteix en un Mercadal Gastronòmic amb tres propostes ben apetitoses. A la plaça de la Constitució hi ha la primera Mostra de food trucks amb set caravanes de menjar. A la plaça de l’església busca consolidar-se una novetat de l’any passat, la Fira de la Cervesa Artesana, que celebra la seva segona edició amb 15 productors i més de 40 varietats de cervesa. Per últim, l’espai ViCult permet gaudir d’un tast de vins i caves al ritme d’interessants actuacions musicals.

Carpa fresca davant la biblioteca

La carpa fresca, un dels elements més tradicionals de la fira, es desplaça uns metres: es pot trobar davant la biblioteca Jordi Rubió i Balaguer. L’exposició de verdures i fruites s’ha decorat enguany a l’estil dels antics mercats.

Protagonisme juvenil

L’estand de l’Ajuntament, a l’interior de la biblioteca, es dedica als joves de Sant Boi. Es pot trobar informació dels serveis adreçats a aquest col·lectiu, un photocall i un concurs de fotos per la xarxa social Instagram.

Taller de granja a la Muntanyeta

El taller de granja canvia d’ubicació i es trasllada al parc de la Muntanyeta, al costat del llac, per guanyar espai.

Recomanacions personalitzades